Over ons

Met Hellend-dak verzorgen wij al jaren een compleet concept voor alle hellende daken en voor alle verschillende behoeftes van onze klanten. Met ons totaal concept ontzorgen wij u volledig bij de verschillende werkzaamheden rondom het hele dak. Of het nu gaat om het dekken van de dakpannen, het aanbrengen van zinken goten of een dak isolatie ter verbetering van uw energielabel; wij kunnen het voor u verzorgen!
Ons doel is om altijd met u mee te denken in al uw wensen op en rondom het dak, zodat wij uiteindelijk een mooi en volledig dak concept, waar de kwaliteit gewaarborgd is, aan u kunnen aanbieden. Wij bieden vooraf een vrijblijvend advies gesprek op locatie aan. Daar kijken we vervolgens samen naar al uw wensen en behoeftes van het dak. Kunnen wij u helpen en heeft u interesse in ons Hellend-dak concept? Dan helpen wij u graag!

U kunt contact opnemen met ons via onderstaand telefoonnummer of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Onze specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie van hellende pannendaken voor zowel particulieren als voor aannemers waarbij daken voor huizen gerealiseerd moeten worden. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en onze kennis op het gebied van het bouwen van daken.